За нас
Фирма „Козирог – Д” ООД започва дейността си в края на 1999 г. като ЕТ „Козирог” с производството и монтажа на съоръжения за площадки за игра и от тогава се развива непрекъснато с бързи темпове. С вече 13 годишния си опит фирмата се превърна в една от отличаващите се с изключителен професионализъм фирми в този сектор.
Производствената база построена върху площ от 2 000 кв. метра, модерната техника, машини и оборудване, собственият автомобилен парк от леки и тежкотоварни автомобили, с които Козирог разполага, ú позволява изработването на висококачествена продукция в кратки срокове и я прави лидер сред останалите фирми в бранша.
В началото на 2010 година, след успешно завършил сертификационен одит, проведен от ЦИЕС ЕООД и наблюдаван от ИА „БСА”, фирмата получи сертификат потвърждаващ, че внедрената система по качество действа в съответствие с изискванията на стандарта: ISO 9001:2008. Този сертификат гарантира, че всички европейски норми на стандарта са изпълнени, показва отговорност пред клиента и стремеж към качество във всеки аспект. Фирмата се гордее с изработваните изделия, прецизният и професионален монтаж, за всеки продукт и при всеки проект.
Екипът на „Козирог – Д” ООД се състои от млади, амбициозни, високо квалифицирани и мотивирани специалисти. Във фирмата работят повече от 30 служители, които са преминали през различни обучения свързани с дейността ú, а непрекъснатото инвестиране в обучение на персонала е възприето като част от организационната политика на фирмата. С оптималните бригади и звена днес фирмата е изключително гъвкава и успешно изпълнява всякакъв вид поръчки. Гостите и клиентите на фирмата се посрещат от вежливи офис мениджъри, които ги консултират, насочват и предлагат най-доброто решение за съответния обект.
Това което ни отличава от останалите фирми с нашия предмет на дейност е специалното индивидуално отношение към клиента. Той стои в основата на постоянното обновяване и разширяване асортимента от продукти в отговор на неговите предпочитания. Още от своето основаване неизменните принципи на работа са: задоволяване изискванията на клиентите, лоялност, мотивиран персонал и иновативност.
През 2009 Козирог реализира една нова за българския пазар инициатива, наречена „Play Together!”. На българските деца с увреждания не бе предоставена възможност да играят със своите приятели, защото съществуващите съоръжения бяха стари и не подходящи за това. Като резултат от проекта „Play Together!” нашите продукти бяха съобразени с европейските изисквания, така че да бъдат използвани от всички деца. Това подобрение помогна и за пълното социално интегриране на тези деца, подобряване на тяхната моторика (техните движения т.е) и умения, както и общо здраве. Като част от социалната си отговорност, Козирог е направила и дарения на много детски градини и общини в България. Компанията планира разширяване на пазара в няколко европейски държави и затова скоро също ще дари площадка на децата на Молдова.
В тази връзка ръководството на „Козирог-Д” ООД си поставя две основни цели:
       · Затвърждаване на завоюваните вече позиции на вътрешния пазар като водеща фирма в областта на производството на съоръжения за площадки за игра, градинско и парково оборудване и насочване усилията на търговския отдел предимно към регионалните пазари от гледна точка на постигане на конкурентноспособни ценови нива на продуктите;
       · Европейският пазар е другата основна цел на ръководството на дружеството.
Като част от обслужването всеки клиент получава безплатна професионална консултация относно:
     - Изработка, доставка и монтаж;
     - Гаранционно обслужване в рамките на гаранционния срок;
     - Консултиране относно актуалните законови рамки и действащите европейски изисквания за безопасност на съоръженията за игра;
     - Консултиране за изискванията за безопасност на площадките за игра за деца с увреждания;
     - Консултиране за противоударната настилка;
     - След продажно обслужване.

За нас | Люлки | Огради | Надуваеми замъци | ПРОЕКТИ | Стрийт Фитнес | Площадки на открито | Стойки за велосипеди | Галерия | Новини | Контакти
Всички права запазени © Козирог 1999 - 2016 Изработено от Делта НИВ